naar Uneto-Vni naar SEI
Uneto/SEI erkend
Van Schaik Elektro Service
Drieskensacker 1047
6546 MA Nijmegen

tel. 06 5140 9174
www.vanschaikelektro.nl
info@vanschaikelektro.nl
Erkend installateur:
top

Service en onderhoud

Storingsdienst en preventief onderhoud met een hoog serviceniveauEen goede elektrische installatie is een voorwaarde voor prettig wonen en efficiënt werken.

Van Schaik Elektro heeft een 24-uurs service voor alle voorkomende storingen, zodat u snel geholpen bent.

Ook nemen wij graag de zorg voor het onderhoud voor u uit handen, zodat u zorgeloos gebruik kunt blijven maken van uw installatie.

Informeer naar de mogelijkheden of bel direct bij storingen.

Zegelrecht en erkenning


Van Schaik Elektro beschikt over een landelijk zegelrecht. Dit betekent dat het bedrijf bevoegd is om het zegel van uw bestaande groepenkast te verbreken en een nieuw zegel aan te brengen.

zegelWanneer is dit zegelrecht van belang voor u?
Indien er elektrotechnische aanpassingen aan uw groepenkast dienen te worden verricht, dient het zegel van uw groepenkast te worden verbroken. Enkel op die wijze kan de installateur bij uw groepen en hoofdzekering komen. Na verrichting van de werkzaamheden dient een nieuw zegel aangeknepen te worden.
Van Schaik Elektro staat in voor een goede elektrotechnische installatie, indien het bedrijf een nieuw zegel heeft aangeknepen aan uw groepenkast.

Het zegelrecht is bedrijfsgebonden. Indien u een nieuw zegel ontvangt, wordt deze aangebracht met een zegeltang van het bedrijf.
De zegels bevatten een bedrijfsnummer van Van Schaik Elektro Aan de hand hiervan is eenvoudig te achterhalen wie het zegel heeft aangebracht. Op deze wijze kan er geen misbruik worden gemaakt van deze bevoegdheid.

Erkenning, waarom een SEI-installateur?

Sinds in 2007 de Vestigingswet is verdwenen, is het voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning van de SEI kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk uit te voeren.
Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

Van Schaik Elektro is geregistreerd bij de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) en aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel Uneto-VNI.

top
Onderhoud

onderhoud
Periodieke controle
lichtpunten

Storingsdienst

storing
Herstel schade na
kortsluiting